NextGen in Psychology: Student Conference

Schedule:

Day 1 - 22 November		
8:30	Registration Desk Open	30 mins
9:00	Welcome Address	30 mins
9:30	Competition - part 1	90 mins
11:00	Coffee Break	30 mins
11:30	Competition - part 2	90 mins
13:00	Lunch Break	
14:30	Competition - part 3	90 mins
16:00	Coffee Break	30 mins
16:30	Applying to Graduate School: Q&A	90 mins
18:00	Jury meeting / Participants networking	30 mins
18:30	Cocktail	2+ hours
	Day 2 - 23 November	
9:30	Ethics in Psychology	1 hour
10:30	Coffee Break + CV/Resume Clinic	45 mins
11:15	Workshop on Conference Posters	1 hour
12:15	Closing remarks	30 mins
12:45	Lunch Break	1 hour